Ha holnap "pörköltet" akarok csinálni, akkor a ma bepácolt husihoz (só, olívaolaj) mehet a paprika, vagy inkább rendesen, holnap a hagymára?
Csináld ahogy jónak látod és ne minket zargass a hülyeségeiddel.
K.Á.
Sült húst lehet pácolni. Olíva remélem nem extra szűz, az étolaj bőven megfelel. Ha hosszan pácolsz sót ne rakj, mert roncsolja a hús szerkezetét, olaj, fűszerek. Gyorspác lehet sós, akár joghurtos, savas is (pici mustár, ecet).
Pörkölthöz ilyesmire semmi szükség, nem 5-10 perc alatt készül, a főzőlében felveszi az ízeket, megfelelő állagot.
Nem bántásból, de tényleg érdekelne, hogy akik ennyire tájékozatlanok, azok sose tették be a lábukat a konyhába az életük első 18 évében? (a recept guglizást már nem említem, mert az itt tabu :-D)
VAgy mindenki állami gondozott volt?
Van akit ezt egyáltalán nem érdekli. Az én húgom 25 évig abban a hitben élt, hogy az örölt pirospaprika csak csípős lehet. Mikor a párom úgy adta neki a tojásrántotát, hogy rá volt szorva piros paprika nem, mert neki szólni. Én jöttem ki a szobából mondom neki nem is tudtam, hogy szereted pirospaprikával azt hittem, hogy nem szereted így. Erre a válasz, hogy ő azért nem ette így, mert azt hitte minden örölt pirospaprika csípős. Én csak néztem rá, hogy mi van? 😃
Tudtam, hogy nem érdekli a főzés, de, hogy ennyire azt nem sejtettem.
16#
Ha már itt tartunk egy haverom életében először csinált (volna) reggelit magának.
Rántottára készült rá, úgy tudta csak a sárgájából kell csinálni mert a kész t.rántotta is sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!