Foghagyma ízesítésű töpörtyűt szeretnék sütni. Hozzáértők segítségét kérném, hogy a sütés melyik fázisában ízesítsem a foghagymával?
Figyelt kérdés
A zsírszalonna (2 kg.) már megvan. A neten nem igazán találok megoldást. Köszönöm a segítségeteket.2022. szept. 22. 17:08
1/2 anonim válasza:
Szerintem a sütés végé fele tedd bele, hogy ne égjen meg túlságosan.
2/2 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, akkor nem teszel rá semmit, csak sót. Sokféleképpen próbáltam ízesíteni a tepertőt, de mindig a sima sózott győzött.
Kérdésre: Ha már kész van, szórj rá fokhagymaport még melegen. Vagy a sütés legvégén tedd bele a frisset. Minél kevésbé van felvágva a fokhagyma, annál később ég meg, annál tovább sütheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!