Noncsi2020 kérdése:
Próbáltátok ezt a kenyér receptet? Ha igen hogy vált be? Tényleg nem érződik benne az ecet?
2022. szept. 16. 09:54
1/6 anonim válasza:
Nem próbáltam, de rétestésztába is kell ecet és abban se érződik.
2/6 anonim válasza:
Nem érződik, én mindig teszek bele 1 evőkanál 10 %-os ecetet. Ezzel a késhegynyi aszkorbinsavat váltjuk ki, ami kellene bele.
3/6 anonim válasza:
Érdekes dolgokat írtok, vesézzük ezt ki légyszi.
Miért kell ecet bele ? Az aszkorbinsav meg ha jól tudom a C vitamin.
Rétesbe sem tettem soha ilyeneket, de mindig nyitott vagyok az új infókra.
4/6 A kérdező kommentje:
#3 reméljük hogy aki írta válaszol mert én még soha nem sütöttem semmilyen rétest így nem tudom.
2022. szept. 16. 20:48
5/6 anonim válasza:
#4 , én sosem tettem a rétesbe ecetet, de ettem már egy helyi pékségnél káposztás bureket, ami hasonló, mint a rétes, abban viszont mindig éreztem egy nagyon enyhe ecetes jelleget. Még gondoltam is, hogy mitől van ilyen íze, de az ecetet elvetettem.
6/6 Senior Séf válasza:
A nejem nagyanyáink kovászolt kenyerét süti nekünk. Annál jobb a világon nincs, és nem kell bele semmi más, mint liszt és víz. Ráadásul a glutén a kovászolás során gliadinra és gluteninre bomlik, így még az áteresztő bél szindrómát se hozza elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!