Jó vajaskenyér receptek?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, belevetem magam a konyhaművészet világába, séf szeretnék lenni, de valami egyszerűbbel kezdenék. Vajaskenyér elkészítése, hozzávalók?2020. szept. 10. 23:43
1/10 anonim válasza:
Jó kenyér és jó vaj. Én friss fehér kenyérből és szobahőmérsékletű vajból csinálom, elég vastag szeletet elég vastagon megkenek, picit megsózok. Uborkát vagy paradicsomot szoktam hozzá enni.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Jogos #2-es, én azt gondolom, először is az istállót kell megvenni a tehénnek, a többi még ráér!
4/10 anonim válasza:
Hat meg legyen azep kert a buzanak is
5/10 anonim válasza:
3-as az mar nem tartozik az etelkeszitesben.
9/10 anonim válasza:
Házilag sütött kenyér és jó minőségű vaj (nem margarin, vajutánzat és hasonlók, hanem rendes, valódi vaj!). Mondanám, hogy kemencében süsd a maximális hatásfokért, de az nagyon sok háztartásban nem adatik meg.
A #8-as sem írt hülyeséget, mert a nagyon finom, teaházi tea illik hozzá. English breakfast, Earl Grey. Mehet mellé házilekvár, méz is.
10/10 anonim válasza:
Aztan meget a level2: zsiroskenyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!