Mi a neve annak a süteménynek, ami nagyon hosszúkás, kívülről csoki borítja, az alapja rétestészta, belülről pedig rengeteg felvert tojássárgája adja a habot?
Figyelt kérdés
Szegeden ettem ilyet nem olyan régen, és bár brutál édes volt és rendesen eltelített, nagyon ízlett.
Köszi előre is a válaszokat!
2022. szept. 18. 15:23
1/10 anonim válasza:
Rengetegtojásos réstesfelvert
3/10 anonim válasza:
Méteres talán, nem vagyok benne biztos.
4/10 A kérdező kommentje:
A habrolóhoz hasonló, de kívülről csoki borította és kb 2x akkora volt
2022. szept. 18. 21:31
5/10 anonim válasza:
Szerintem az Ekler fánkra gondolsz, bár olyat még nem hallottam, hogy felvert tojássárgája.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi #6, azt tényleg csak elírtam
Se nem Ekler fánk, se nem habroló
A krémje ugyanaz, mint ezeknél, a tészta is stimmel az alapjának, de amiért van rajta egy plusz csoki réteg más a neve. Plusz egy tényleg egy baromi nagy süti. Mintha egymás mellé tennénk 2 habrolót olyan hosszú lenne és kb mint egy Ekler fánk olyan magas
2022. szept. 21. 22:37
8/10 anonim válasza:
Ezek (ekler, képviselő fánk) égetett tésztából készülnek, de te rétestésztát említettél. Akkor most melyik?
9/10 anonim válasza:
Keresd meg a cukrászda honlapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!