Mivel kenitek meg a beiglit sütés előtt?
Két fázisban kell kenni, hogy márványos legyen!
Amikor elkészülsz vele, feltekerés után tojássárgájával kened le, és hűvös helyre teszed. Megvárod, míg teljesen rászárad a sárgája. Aztán, sütés előtt pedig tojásfehérjével kened meg, és akkor már mehet a sütőbe. :)
Előtte megszurkálni!!! Hogy ne repedjen ki.
Tobbszor kell lekenni! Eloszor frissen ahogy elkeszultek a tekercsek ... aztan hagyni kell raszaradni ... utana ujra le kell kenni es hidegre kell tenni ... a hidegen berepedezik, ilyenkor mar kirajzolodik, hogy mennyire lesz marvanyos.
Megszurkalni azert kell, hogy a toltelekbol tavozo goz ne tepje szet a tesztat. Nem feltetlenul jo a villaval szurkalas, mert nem lehet vele atszurni a tekercs osszes reteget ... legjobb ha egy kis fakanal nyelevel szurjuk at az egesz tesztat, par helyen a tekercs kozepen.
Amugy Gundel azt irja: "a tekercs nem reped szet, ha a toltelek ugyan olyan kemenysegu mint a teszta"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!