Pudinghoz fontos a tojássárgáját is felforralni, vagy a tej forrjon fel az a lényeg?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 01:15
1/7 anonim válasza:
Milyen pudinghoz kell tojássárgája?
3/7 anonim válasza:
A házilag készített puding alapja a tojássárgája. A zacskós cucchoz nyilvánvalóan nem kell.
Kérdező!
A forró tejbe kell beletenni és úgy sűrűre főzni, de forralni már nem kell
4/7 anonim válasza:
Nem beszólás volt, tényleg nemtudtam. :'D
5/7 anonim válasza:
De ha nem értesz valamihez, akkor miért szólsz hozzá a témához?
6/7 anonim válasza:
Mert igazi kérdés volt. Gondoltam majd nekem is válaszolnak. Szomorú vagyok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem vizgöz felett készítsd, mert ha a láng felett csinálod közvetlen, akkor a sárgája kicsapódik. (nekem mindig kicsapódik a tojás, akkor váltottam, azóta annyira nem látszik benne a tojás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!