Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen sütiket szerettek...

Milyen sütiket szerettek csinálni,ha rátok jön az édesség zabálhatnék?

Figyelt kérdés
Várom az ötleteket.:D
2022. szept. 10. 09:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ezt mégis miből veszed?
2022. szept. 11. 06:27
 22/26 A kérdező kommentje:

Fú de eldurvultak itt a dolgok egy egyszerű kérdés miatt :D

Igazából nekem teljesen mindegy,hogy süteményt vagy nasit írtok,mindenki máshoz nyúl ha rátör a zaba :D

Én mondjuk szinte állandóan ilyenkor gyorsan sütök magamnak palacsintát,de azt már kicsit unom.

Mondjuk nálunk nasik nagyon nincsenek otthon,max néha gumicukor,úgyhogy ha valami akkor bevásárolok gyorsan aztán sütök valami egyszerűt.Sütés nélküli sütiket, tiramisut vagy sajttortát szoktam még csinálni,azok gyorsan megvannak.

2022. szept. 11. 09:19
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
22. Az a baj hogy a magyar nyelv pl. egy tiramisut, vagy egy kókuszgojót/tekercset is SÜTEMÉNYNEK hív, holott az csak sima Édesség. Amit ugye a kérdésbe is belefogalmaztál, és ezáltal egy vitát generált.
2022. szept. 11. 09:41
 24/26 anonim ***** válasza:
84%

Az albimban nem tul jo a suto, kiszarit/eleget mindent, ilyen osi gaztuzhely, ezert babapiskotabol ilyen retegelt edessegeket szoktam. Tiramisu, epres pudingos dolgok, joghurtos retegelt suti.. tegnap kokuszos tejbegrizt retegeztem babapiskotaval, es leontottem rumos csokimazzal. Kokuszkocka izu, csak udito, hideg, pihe puha..

Oktoberben koltozok, ott lesz rendes suto, ilyen gyumolcsos sutiket szeretek kesziteni, vagy vajas marvanykuglofot. Ezek vajas kevert tesztaju sutik.

2022. szept. 11. 10:39
 25/26 A kérdező kommentje:

23-as: ezen az oldalon sajnos már mindenből vitát tudnak generálni egyes emberek. Lassan arra a döntésre jutok,hogy soha többet nem jövök ide fel.

Ez a kákán is a csomót keressük mentalitás nagyon elburjánzott itt.

Belekötnek elütésekbe,kifejezésekbe,ha nincs semmi akkor is találnak valamit. Vagy el sem olvassák az egész kérdést,és értelmetlen kötekedő válaszokat adnak arra,amit senki nem is kérdezett.

Nekem ez már sok.

Csak sajnálni tudom az ilyen embereket,itt töltik ki a saját nyomorult magánéletüket rajtunk.

Na én léptem innen sziasztok✌️

2022. szept. 11. 11:33
 26/26 anonim ***** válasza:
88%
Kérdezö: ostoba emberek miatt nem érdemes elmenni innen, mindig van jópár válaszoló, aki tudja értelmezni, amit kérdeznek és normálisan válaszol is rá.
2022. szept. 11. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!