Milyen sütiket szerettek csinálni,ha rátok jön az édesség zabálhatnék?
Fú de eldurvultak itt a dolgok egy egyszerű kérdés miatt :D
Igazából nekem teljesen mindegy,hogy süteményt vagy nasit írtok,mindenki máshoz nyúl ha rátör a zaba :D
Én mondjuk szinte állandóan ilyenkor gyorsan sütök magamnak palacsintát,de azt már kicsit unom.
Mondjuk nálunk nasik nagyon nincsenek otthon,max néha gumicukor,úgyhogy ha valami akkor bevásárolok gyorsan aztán sütök valami egyszerűt.Sütés nélküli sütiket, tiramisut vagy sajttortát szoktam még csinálni,azok gyorsan megvannak.
Az albimban nem tul jo a suto, kiszarit/eleget mindent, ilyen osi gaztuzhely, ezert babapiskotabol ilyen retegelt edessegeket szoktam. Tiramisu, epres pudingos dolgok, joghurtos retegelt suti.. tegnap kokuszos tejbegrizt retegeztem babapiskotaval, es leontottem rumos csokimazzal. Kokuszkocka izu, csak udito, hideg, pihe puha..
Oktoberben koltozok, ott lesz rendes suto, ilyen gyumolcsos sutiket szeretek kesziteni, vagy vajas marvanykuglofot. Ezek vajas kevert tesztaju sutik.
23-as: ezen az oldalon sajnos már mindenből vitát tudnak generálni egyes emberek. Lassan arra a döntésre jutok,hogy soha többet nem jövök ide fel.
Ez a kákán is a csomót keressük mentalitás nagyon elburjánzott itt.
Belekötnek elütésekbe,kifejezésekbe,ha nincs semmi akkor is találnak valamit. Vagy el sem olvassák az egész kérdést,és értelmetlen kötekedő válaszokat adnak arra,amit senki nem is kérdezett.
Nekem ez már sok.
Csak sajnálni tudom az ilyen embereket,itt töltik ki a saját nyomorult magánéletüket rajtunk.
Na én léptem innen sziasztok✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!