Vaníliás cukrot lehet vanillincukorral helyettesíteni?
Amelyik receptben vaníliás cukrot írnak, biztos lehetsz benne, hogy vanilinre gondolnak... soha életemben nem tettem különbséget köztük.
Szoktam venni bourbon vaníliás cukrot néha, ha különlegeset sütök, de ez csak a saját agymenésem.
A vaníliás cukorban igazi vanília van, a vanillincukor pedig mű, ezzel együtt (mivel úgysem teszünk bele fél kilót nyilván), teljesen mindegy.
Én még tartok itthon vanília aromát is, és vanília pasztát is, aztán mikor mit teszek bele. Bourbon vanília cukrot is tartok, de ahogy írta itt egy másik hozzászóló, azt csak "illusztris" édességekbe teszem.
Kb. vanília rudat nem tartok, nagyon drága is, és nincs is időm szarakodni vele.
Mindentől függetlenül Kérdező, keress egy normálisabb receptet, mert ez nekem fura.
Mi az a 0,8 db. tojássárgája, 0,8 kávéskanál só? Vagy miért lehet csak 3,8 dl olajban kisütni?
Összedől a világ 4 dl olajtól?
Tessék itt van egy normális:
vagy ez:
...és akkor még arról nem beszéltünk, hogy a fánktésztába szoktak tenni 1-2 evőkanál rumot (nem érződik ki az íze) mert akkor nem szívja meg magát olajjal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!