Mitől lehet pocsék a rakott krumplim?
Figyelt kérdés
Olyan a krumpli, mintha száraz műanyagot rágcsálnék. Héjában szoktam megfőzni, utána rakom a sütőbe 40 percre. Sok tejfölt, zsíros kolbászt teszek bele. Mi lehet a baj?2022. szept. 8. 12:46
1/15 anonim válasza:
Milyen krumpli? Sárga vagy piros?
2/15 A kérdező kommentje:
Sárga
2022. szept. 8. 12:54
4/15 anonim válasza:
Vagy tul eros a sutesi hofok vagy sokaig hagyod bent
Ha nagyon kiszarad ezek lehetnek
5/15 anonim válasza:
Mennyi ideig főzöd héjában a krumplit?
6/15 anonim válasza:
Ízetlen a krumpli lehet valami import takarmány,ha minden összetevő jó csak az tehet róla.Az mindegy meddig főzöd a krumplit.
7/15 A kérdező kommentje:
Fél óráig főzöm.
2022. szept. 8. 15:27
8/15 anonim válasza:
Én jó ideje nyersen rakom össze, de amikor még főztem, az addig történt, ameddig a villa/hústű olyan könnyen szaladt bele, mintha csak valami lágy krém lenne. A sárga önmagában nem sokat jelent. A jelölésű, salátának való burgonya a legjobb rakott krumplinak.
Egyébként ez az étel is olyan, amelyiknek „nincs” receptje. Mindenkinek megvan a saját elképzelése, csak az lehet a jó.
Nos, ha neked jó szokott lenni, de most nem az, akkor vagy valamiben eltértél, vagy a krumpli nem megfelelő.
9/15 anonim válasza:
Én is hasonlóan csinálom, csak még kemény tojást és sütőmargarint is rakok bele. Próbáld meg egy másik fajta krumplival!
10/15 anonim válasza:
Forrástól számított fél óra?
Egészben, vagy feldarabolva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!