Nem furcsa, hogy egyes családokban kristálycukorral meghintve eszik a krumplis tésztát, savanyúság/saláta nélkül?
Figyelt kérdés
Valamelyik tájegységre jellemző?
Sok ilyen emberrel találkoztatok már?
2022. júl. 30. 12:34
1/19 anonim válasza:
A káposztástésztát szokták cukorral enni sokan, és grenadírmarsot még nem hallottam cukorral....
2/19 anonim válasza:
Krumplisat szerintem biztos nem.
Túrós tepertős tésztát meg káposztás kockát esetleg, de a krumplis tészta magyaros ízéhez a cukor sehogy se megy.
3/19 anonim válasza:
2. Nálam már a tepertő mellé sem passzol a cukor, csak a káposztástésztára.
4/19 anonim válasza:
Mondjuk a cukros krumplistészta azért sem hangzik rosszul, hiszen például a krumplisnudlit is édesen esszük.
5/19 anonim válasza:
Nem furcsa, mert senki nem eszi így.
6/19 A kérdező kommentje:
Bármilyen furcsa ez a szokás számomra is, vannak páran, akik így fogyasztják. De honnan terjedt el?
Aki így eszi, az nem érzi ellentmondónak a kristálycukor és a magyar pirospakrikás ízt? Hasonló, mintha a paprikás krumplit cukroznánk...
2022. júl. 30. 13:24
8/19 anonim válasza:
Nem is hallottam még ilyen emberről
10/19 anonim válasza:
Erről sose hallottam, viszont én pl majonézzel is képes vagyok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!