Miért kell keményre verni a tojásfehérjét? Kb. hány perc alatt kéne sikerülni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 10:20
1/9 anonim válasza:
Mert úgy tudod felhasználni rendeltetésszerűen. :) Ha robotgéppel csinálod kb. 2 perc alatt bőven kész, ha kézi habverővel, akkor még meg is izzadhatsz és lehet, hogy még mindig nem jó.
2/9 A kérdező kommentje:
Valóban beleizzadtam és fél úton fel is adtam,de beletettem a rizskókba.Más lesz tőle ilyen állaggal?
2010. szept. 24. 10:32
3/9 anonim válasza:
A habosra vert fehérje adja sok sütemény könnyű, habos állagát.
Olyan meg nincs, hogy rizskók, ez egy fülbántó téves kiejtése a németből származó rizskoch szónak, aki nem tudja kimondani, mondjon inkább rizsfelfújtat.
4/9 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom,de szerintem ez magyarítás mint pl.a bébi:)
2010. szept. 24. 10:56
5/9 anonim válasza:
A "bébi"-től is kiver a víz. Na mindegy, a tojásfehérje a lényeg... XD
6/9 A kérdező kommentje:
vagy a szex,kóla stb...
Amúgy fincsi lett így is...
2010. szept. 24. 11:02
7/9 Kriszti83 válasza:
A tojásfehérjét robotgéppel pár percet alatt fel lehet verni. Én úgy szoktam ellenőrizni, hogy óvatosan megfordítom a tálat, ha a hab benne marad, akkor már jó :)
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs robotgépem...
2010. szept. 24. 11:20
9/9 Kriszti83 válasza:
Kézimixer? Az is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!