Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért feketedik be a csontleves?

Miért feketedik be a csontleves?

Figyelt kérdés
Olyan fekete színe lesz a csontlevesnek.De miért?

2022. aug. 3. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Lehaboztad?
2022. aug. 3. 20:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim válasza:
81%
Meddig tároltátok? És hol? Lehet megromlott.
2022. aug. 3. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Néha a sárgarépa állás közben besötétíti.
2022. aug. 3. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
A "habtól".
2022. aug. 3. 20:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem lilahagymát tettél bele véletlenül?
2022. aug. 3. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Marhacsonttól, gombától, platnin pirított hagymátol, vagy esetleg sok egészborstól.
2022. aug. 3. 22:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
Nem feketedik be.
2022. aug. 3. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Petrezselyemzöldet esetleg nem teszel bele? Attól lehet sötét színe, plusz ha héjasan teszed bele a vöröshagymát.
2022. aug. 4. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!