Hogyan érdemes grillezni a sertéscombot, hogy finom omlós legyen?
Figyelt kérdés
Jellemzően ez egy szárazabb, nehezen átsülő hús.
Aki szokta grillezni esetleg, az hogyan csinálja, hogy ne legyen rágós?
Érdemes lehet inkább nyársra húzva saslikként megsütni?
2022. aug. 3. 00:13
1/4 anonim válasza:
Alufóliába becsomagolva szoktam először a rácsra tenni. Ott puhul a saját levében. Utána megy a rácsra. 🙂
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Disznócombot nem szokktunk grillezni, mert nem lesz jó...
Tarja való grillezéshez, esetleg karaj, de ezt jól be kell olajozni, mert kiszárad.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
#2
Ezt a videót én is néztem, de én főleg a sütési technikára lettem volna kiváncsi, húst pácolni én is tudok. :D
2022. aug. 3. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!