A legjobb eltarthatósàg érdekèben milyen formàban érdemes a rétest tàrolni?
Figyelt kérdés
Kàposztás és meggyes rétest szeretnék sütni a vendégeinknek, de amennyire lehet szeretnék előre dolgozni. Szerintetek hogy érdemes a már kinyújtott, megtöltött réteseket tárolnom? Simán nyersen a hűtőben, vagy megsütve a hűtőben? Esetleg ha lefagyasztanám, inkább nyersen vagy már megsütve fagyasszam le?2022. júl. 24. 22:10
1/3 anonim válasza:
1 napig nyersen a hűtőben is eláll.
Ne fagyaszd, vagy ha mégis, akkor csak félkész állapotig, utána a sütőben süsd készre, kívül ropogósra.
(ha fagyasztod, akár kész, akár nyers, sok levet fog engedni)
2/3 anonim válasza:
* lemaradt:
...akkor csak félkész állapotig MEGSÜTVE,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!