Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A legjobb eltarthatósàg...

A legjobb eltarthatósàg érdekèben milyen formàban érdemes a rétest tàrolni?

Figyelt kérdés
Kàposztás és meggyes rétest szeretnék sütni a vendégeinknek, de amennyire lehet szeretnék előre dolgozni. Szerintetek hogy érdemes a már kinyújtott, megtöltött réteseket tárolnom? Simán nyersen a hűtőben, vagy megsütve a hűtőben? Esetleg ha lefagyasztanám, inkább nyersen vagy már megsütve fagyasszam le?

2022. júl. 24. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

1 napig nyersen a hűtőben is eláll.

Ne fagyaszd, vagy ha mégis, akkor csak félkész állapotig, utána a sütőben süsd készre, kívül ropogósra.

(ha fagyasztod, akár kész, akár nyers, sok levet fog engedni)

2022. júl. 24. 22:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

* lemaradt:

...akkor csak félkész állapotig MEGSÜTVE,

2022. júl. 24. 22:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
56%
bélben
2022. júl. 25. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!