Melyikre szavaztok, melyikben a legjobb a házilag készített saját krumpliból készült sült krumpli? 1. Keverőkaros forró levegős fritőz vagy 2. sima forró levegős fritőz
A sültkrumpli trükkje 80%ban a krumpli fajtája, ha nem megfelelő alapanyagból dolgozol, teljesen mindegy mibe sütöd, nem lesz olyan.
Pont úgy mint almából, krumplinól is van temérdek alfaj, főző és sütni való, parázs krumpli, telelős stb.
Ezen kívül a másik dolog amin áll vagy bukik, az az olaj hőfoka, ha túl hideg (vagy ha túl sok benne a krumpli és ez lehűti), akkor petyhűdt, olajos lesz.
Az se mindegy milyenre vágod, a külső/belső felület arány is számít. Általában a szalmakrumpli ropogós, a másfél centis hasáb puhább...ez is preferencia kérdése, én a közepeset szeretem.
Én skóciában élek, itt még a mars csokit is olajban sütik, szóval baromira jók benne.
Van itt a szomszédban egy chip shop, ők az etalon, otthon nem is nagyon szoktunk vele tökölni, mert elvitelre egyszerűbb és olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!