Érdemes a drágább halrudat venni?
Klasszikus "olcsó húsnak híg a leve" eset.
A drágább a legtöbb esetben jobb is. Nem véletlenül adhatják annyiért, mert így is megveszi aki minőséget akar a pénzéért.
Én csak minőségi halrudat veszek, pláne mert én sem olajban sütöm, és így sokkal jobban kijönnek a minőségbeli hibák.
Ahogy a 4-es írja.
Vegyél egy jó minőségű halrudat, és ha felvágod, látod a hal húsának "szerkezetét", aztán néz meg egy olcsót, ott csak pépet fogsz látni. a különbség kb. olyan, mintha egy steaket vágnál fel és egy fasírtot.
3 kategoriat tudok. A pepbol keszulted, a filebol keszultet es a filebol keszultet amin teljes kiorlesu a prezli.
Utobbit szoktuk venni.
Attol fugg neked mi a fontos. Nekem hogy tobb legyen benne a hal mint a panir. Es ehehz bizony a kozeoes arkategoria kell, mert a sajat markasokban 40 szazalek hal sincs.
A ropogossag vagy az egeszseg fontosabb. Amiben tobb a hozzaadott olaj az ropogosabb.
De a legropogosabb eredmenyhez meg fritozben kene sutni, nem twpsiben
Lidl-ben lehet kapni Alaszkai tőkehalfilé halrudacskákat. Az valami mennyei azt kóstold meg
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!