A kisült halrudacska másnap milyen mikrózva?
Figyelt kérdés
Ma halrudacskát akarok sütni ebédre, érdemes annyit csinálnom, hogy másnap munkába is vigyek magammal, jó lesz mikrózva is?2021. aug. 22. 10:48
1/10 anonim válasza:
Nem olyan finom, de meg lehet másnap is enni, ha nincs más megoldás.
2/10 anonim válasza:
Simán jó. Sőt: én nem is szoktam mikrózni csak a köretet, hidegen jobban szeretem.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2021. aug. 22. 11:28
6/10 anonim válasza:
Megmarad halrudacsak siman megeheted hidegen is ... mikrozva gumis lesz az allaga.
7/10 anonim válasza:
Tapasztalatból írom. Mivel eleve panírozva veszed fagyasztottan, a forró olajban, amiben sütöd is fagyott állapotban kell megsütni. Frissen finom, viszont mikróban újramelegítve nem lesz ropogós, mint ahogy előttem írták: puha panír, gumis állag. Meg lehet enni, de az nem az igazi. Ha nincs más választásod, és ezt viszed mindenképp, ezzel számolj.
8/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz. Nem lesz ropogós, de az íze ugyanolyan marad.
9/10 anonim válasza:
Ehető. De ahogy fentebb is írták, szerintem ne mikrózd, edd meg hidegen, vagy ahogy te gondolod.
10/10 anonim válasza:
Na milyen volt?
(Melegítsd olajon, serpenyőben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!