A Carbonara spagettit másnap még el lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
Eredeti recept szerint készítem ezért nem tudom, hogy a tojás miatt vállalható vagy inkább ne kockáztassak2020. dec. 14. 14:38
1/9 anonim válasza:
ha hűtőben volt, akkor persze, semmi baja nem lesz másnapra
3/9 anonim válasza:
Az újramelegítéskor úgyis meg fog szilárdulni a tojás - tehát már nem lesz teljes értékű, krémes a szósz....
4/9 anonim válasza:
Újramelegítést egy serpenyőben érdemes és egy kis vizet kell hozzá adni, így a szósz ismét krémes lesz.
5/9 anonim válasza:
4: KIZÁRT!
Persze nem tudom, mit nevezel te krémesnek, de a friss carbonaraban a tojás még nem szilárdult meg!
Ha viszont melegíted, tuti megszilárdul (megsül), azt a folyamatot NEM LEHET visszafordítani.
6/9 anonim válasza:
Én is melegítettem már kis vízzel felöntve. Teljesen ehető végeredményt kaptam.
7/9 anonim válasza:
Jó az másnap is!Én is ettem már másnap,semmi baja nincs,ha hűtőbe van rakva
8/9 anonim válasza:
6: senki nem vonta kétségbe az ehetőségét!
Csak a minősége....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!