Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Carbonara alap. Mivel lehetne...

Carbonara alap. Mivel lehetne feldobni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom.. De miért bolti porból készíted sokkal finomabb az eredeti recept alapján készült.
2018. aug. 6. 11:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Füstölt szalonnával vagy baconn-el nagyon finom :)
2018. aug. 6. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy csinálod? azért kérdezem, mert csak így lehet bele segíteni.
2018. aug. 6. 11:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Bolti porból sose csináld.
2018. aug. 6. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
27%

Füstölt hasaalja szalonna, vagy bacon kisütött zsírjával.

A pörcöt pedig vagy megeszed előételnek, vagy a kész carbonara tetejére szórod, némi frissen őrölt bors kíséretében.

2018. aug. 6. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Úgy érted, a port?

Magadat dobd fel azzal, hogy úgy készíted, ahogy kell: húsos szalonnakocka pirítva, rá a kifőtt tészta plusz egy ek főzőlé, arra ráütni fejenként egy tojást, és összekeverni lezárt lángnál: a tészta hője megfőzi. Arra frissen őrölt fekete bors és parmezán.


Minek ide alappor?

2018. aug. 6. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!