Érdemes a drágább halrudat venni?
Figyelt kérdés
Egy kisebb üzletlánc saját márkás halrudacskáit vettem. Sütőben sütöttem meg, ahogy itt tanácsolták. De nem lett sem ropogós, sem pedig olyan nagyon finom sem. Érdemes venni jobb minőségű, drágább halrudat, finomabb annyival, mint amennyivel drágább is?2022. júl. 16. 18:34
11/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszát!
2022. júl. 16. 21:42
12/14 anonim válasza:
Próbáltam már többféle árkategóriájú halrudat, nekem egyik sem jött be. Mennyi a kiló ára mostanában?
13/14 anonim válasza:
Igen, én a drágábbat szoktam venni, az nagyon finom.
14/14 anonim válasza:
Az említett lidlös cucc (ez: [link] ) a kivételt erősítő szabály. Más termékeknél nem feltétlenül, de a halrudacskánál tényleg érezni az árbeli különbséget az ízben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!