Elrontottam a halrudacskát?
Figyelt kérdés
A halrudacskákat betettem a sütőbe, 120C°-ra kb. 6 percre. Utána láttam nem nagyon sült, emeltem hőfokot 150C°-ra, 15 percig úgy hagytam. Aztán feltettem 180C°-ra 6 percre.
Szagtalan, nagyon puha, kissé vizes lett a végeredmény. Elrontottam vagy nem? Elfogyaszthatom?
2020. aug. 25. 19:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem kicsit elázott a bundája, de már nem lehet nyers, szóval megeheted.
2/5 anonim válasza:
szaga nem nagyon lesz, mivel olyan tőkehalból van, aminek nem nagyon szokott lenni szaga.
btw, rá van írva, hogy hány fokon, meddig kell sütni. Az úgy lesz a jó! 120 meg 150 fokon maximum kiszárad, meg fő. Ennek sülnie kellene...
3/5 A kérdező kommentje:
120C° volt ráírva. Köszönöm a segítséget!
2020. aug. 25. 19:46
5/5 A kérdező kommentje:
220C° volt valóban.
2020. aug. 25. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!