Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elrontottam a halrudacskát?

Elrontottam a halrudacskát?

Figyelt kérdés

A halrudacskákat betettem a sütőbe, 120C°-ra kb. 6 percre. Utána láttam nem nagyon sült, emeltem hőfokot 150C°-ra, 15 percig úgy hagytam. Aztán feltettem 180C°-ra 6 percre.

Szagtalan, nagyon puha, kissé vizes lett a végeredmény. Elrontottam vagy nem? Elfogyaszthatom?



2020. aug. 25. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kicsit elázott a bundája, de már nem lehet nyers, szóval megeheted.
2020. aug. 25. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

szaga nem nagyon lesz, mivel olyan tőkehalból van, aminek nem nagyon szokott lenni szaga.


btw, rá van írva, hogy hány fokon, meddig kell sütni. Az úgy lesz a jó! 120 meg 150 fokon maximum kiszárad, meg fő. Ennek sülnie kellene...

2020. aug. 25. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
120C° volt ráírva. Köszönöm a segítséget!
2020. aug. 25. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
tuti nem... 220 inkább.
2020. aug. 25. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
220C° volt valóban.
2020. aug. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!