Jártatok már igy? Halrudacska kérdés.
Figyelt kérdés
Életemben először vettem 18 db-os halrudacskát. Kétszerre sütöttük ki. Az első 9 db olyan kemény lett, hogy nem lehetett elrágni a panirt. A második 9 db-ot fele ideig sütöttük, az meg puha lett mint a szivacs. Hát nem kell soha többet. Kár volt a fritőzt felmelegiteni.2014. ápr. 10. 14:15
1/8 anonim válasza:
Egyszer kb 10 éve hasonloan. Soha többet halrudacskát!! Csak rendes friss halat még ha drágább is.
2/8 anonim válasza:
Soha többet nem veszek halrúdat. Többfélét olcsot ,drágát kipróbáltuk egyik sem volt jó sem ízre sem állagra.
Ahogy az első válaszoló írta én is inkább friss halat veszek még akkor is ha drágább.
3/8 anonim válasza:
Nekem bevált, hogy sütőbe sütöm, sütőpapíron vékonyan olajat kenek rá, meg a halakra is, 10-15 perc után megfordítom, ha már barnul, akkor jó.
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen höfokon sütöd. Ugyanis ha túl forró a frittelöben az olaj, akkor megég, és kemény lesz, ha meg túl alacsony hömérsékletü, akkor puha, olajos.
Elöször nézd meg, hogy mi van a csomagolásra íra, hogy milyen hömérsékleten és mennyi ideig kell sütni. Ha aszerint készíted el, akkor nem lesz sem kemény, sem löttyedt.
5/8 anonim válasza:
Nekem mindent összefröcskölt, olajban állt az egész konyha, én sem veszek többet, pedig nem sütöttem túl forróban, és amikor lejjebb vettem a lángot, akkor meg löttyedt lett.
6/8 A kérdező kommentje:
Elolvastam a dobozát, és betartottunk mindent. A drágábbak közülit vettem, és mégis az volt rajta - otthon láttuk - hogy halpépből van, nem filéből. Tehát minden hal részt-szemetet pépesitenek, és azt panirozza be a gép, ami kockára préselte - vagy egy másik, de mindegy. A reklám már megint elérte a célját. Megvettük.
2014. ápr. 10. 15:25
7/8 anonim válasza:
Nekem eddig sose volt bajom vele, igaz serpenyőben sütöm, sokkal könnyebb látni mikor jó.
8/8 anonim válasza:
Én Frostát szoktam venni, serpenyőben sütöm és kiváló lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!