Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretnék több halat enni, de...

Szeretnék több halat enni, de sehol se lehet kapni a közelben, ami engem nagyon bosszant. Azon gondolkodom, hogy halrudacskákkal helyettesítem, persze tudom, hogy nem az igazi. Ez mennyire egészségtelen, többet ártok vele, mint használ?

Figyelt kérdés
Olyanokat nem veszek figyelembe, hogy van rajta panír vagy nincs, mert szerencsére fogyóznom nem kell, sőt ellenkezőleg elkelne rajtam plusz pár kiló. De szeretnék egészségesebben táplálkozni, és bevonni a halat. Alkalmas erre a halrudacska?

2013. dec. 17. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Természetesen egészségtelen. Le is vezetem, parancsolj:

-panír: fölösleges, üres kalória

-legtöbb halrudacska vizes

-némelyik sosem látott valódi halat

-az iglo (ami jellemzően a legdrágább) pl. kifejezetten $zar alapanyagból van

-ha már ezzel a mocsokkal akarod rongálni a szerveidet, akkor legalább valami enyhén panírozott lengyel gyártmányt vegyél, a Lidliben meg az Aldiban szokott lenni

2013. dec. 17. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:

A jó minőségű ami tényleg halból van alkalmas, viszont a rossz minőségű nyesedék halból készültet nem javaslom.

Lidl, ALdi nincs a közelben? Én ott sokszor szoktam halat venni, nem csak mirelit, friss hal is van vákumcsomagolásban.

2013. dec. 17. 16:56
 3/8 A kérdező kommentje:
sajnos nincs lidl és aldi a közvetlen közelben, a másik probléma, hogy autónk sincs, hogy messzebbre elmenjünk nagybevásárolni. Szóval ilyen nagyobb bevásárlásokat se tudunk csinálni, ha meg olyan helyen járunk, ahol tudnánk venni, akkor nem az az első, hanem mást veszünk, amit buszon nem túl bajos cipelni.
2013. dec. 17. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem sokat veszítesz vele, ha nem eszel ilyesmit. Szóval amiket most írtál, azokat én nem nevezném problémának (legalábbis nem halrudacska-beszerzési szempontból).

Pontyot egész évben lehet kapni, kilóra átszámítva olcsóbb, mint a halrúd, és hihetetlen finom, egészséges ételeket lehet elkészíteni belőle. Az nem jó helyette?

2013. dec. 17. 17:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én halkonzervet szoktam enni.
2013. dec. 17. 17:05
 6/8 A kérdező kommentje:
De felénk nem lehet pontyot kapni, még karácsony idején sem, nem hogy egész évben! pont erről beszélek. Egy faluban lakunk, se élő se pucolt halat nem lehet kapni sehol. Egyébként simán enném a pontyot.
2013. dec. 17. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, mást nem tudok kitalálni a problémádra. Ha eszembe jut valami, azért majd leírom.
2013. dec. 17. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Halkonzerv. De a halrudacska is jó, ha jó minőségű. De szerintem nagyon drága. Jobban jársz ha veszel fagyasztott nyers halat, és azt sütöd meg.
2013. dec. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!