Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Éttermekben miért olyan...

Éttermekben miért olyan szaftos a tejszínes tészta?

Figyelt kérdés
Nekem a tészta a tejszínt mindig magába szívja, 10 perc után már száraz kb., mi az oka annak, hogy rendelt kajánál ez nincs? Mit kéne máshogy csinálnom?

2022. júl. 16. 14:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

nem tennék a vízbe olajat, köszi 😀


kipróbálok mindent :)

2022. júl. 16. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A tészta ahogy megfőtt a főzővízből tedd a szószba

Sose mosd le, nem tapad rá a szósz ha lemosod

2022. júl. 16. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 A kérdező kommentje:
ezt is csináltam, mondom, beszívta a szószt és összetapadt 😀
2022. júl. 17. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
12%

12 vagyok

Olajos sós vízben kell főzni

Anélkül veszett a dolog

Oliva olajjal még jobb a hatás

2022. júl. 17. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
84%
14-es: ez az olajos hülyeség nem tudom, miért jön mindig elö! Semmi értelme, ettöl nem lesz jobb a tészta, teljesen értelmetlen fölölseges babona.
2022. júl. 17. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
29%

14-es vagyok

Áh akkor megmondom az olasz rokonoknak h bocs nem értetek a tésztához

Menjetek a fenébe :D

2022. júl. 17. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az olasz rokonok öngyilkosok lennének, ha valaki olajos vízben akarna tésztát fözni!
2022. júl. 17. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!