Éttermekben miért olyan szaftos a tejszínes tészta?
Figyelt kérdés
Nekem a tészta a tejszínt mindig magába szívja, 10 perc után már száraz kb., mi az oka annak, hogy rendelt kajánál ez nincs? Mit kéne máshogy csinálnom?2022. júl. 16. 14:17
11/17 A kérdező kommentje:
nem tennék a vízbe olajat, köszi 😀
kipróbálok mindent :)
2022. júl. 16. 21:05
12/17 anonim válasza:
A tészta ahogy megfőtt a főzővízből tedd a szószba
Sose mosd le, nem tapad rá a szósz ha lemosod
13/17 A kérdező kommentje:
ezt is csináltam, mondom, beszívta a szószt és összetapadt 😀
2022. júl. 17. 10:36
14/17 anonim válasza:
12 vagyok
Olajos sós vízben kell főzni
Anélkül veszett a dolog
Oliva olajjal még jobb a hatás
15/17 anonim válasza:
14-es: ez az olajos hülyeség nem tudom, miért jön mindig elö! Semmi értelme, ettöl nem lesz jobb a tészta, teljesen értelmetlen fölölseges babona.
16/17 anonim válasza:
14-es vagyok
Áh akkor megmondom az olasz rokonoknak h bocs nem értetek a tésztához
Menjetek a fenébe :D
17/17 anonim válasza:
Az olasz rokonok öngyilkosok lennének, ha valaki olajos vízben akarna tésztát fözni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!