Mondana nekem valaki jó Magyaros tanyasi csirkéből készülő ételt, receptet?
Párom imádja a tanyasi csirkét, és szeretném meglepni, de sajnos eddig még én nem főztem.
Hálás lennék minden segítségért. :)
Mézet, mustárt szerecsen diót, fahéjat, olajat, borsot, sót, paprikát, kardamont összekeversz.
A csirke hasüregébe belepakolsz 1-3 meghámozott, kicsumázott almát.
A húst bedörgölöd sóval, paprikával.
Alá parázs krumplit teszel, egy kis vajjal, friss kakukkfűvel, fokhagymával, friss rozmaringgal.
Egy pici fehérbort meg vizet öntessz alá, teszel rá egy alufólia sapkát, hogy a gőzben párold. Ha megpuhult, a sapka le, és úgy pirítsd.
A fennti misungot időnként rácsurgatod, aztán vissza a sütőbe.
Az édes húsos receptek pedig nagyon régiek, a középkortól ez volt az europer konyha.
A porpaprika viszonylag későn, amerikai importból jött a képbe.
De ha nagyon echte magyar receptet akarsz, cseréld le a krumplit répára, vagy más gyökérzöldségre
7. "Az édes húsos receptek pedig nagyon régiek, a középkortól ez volt az europer konyha."
Az lehet, de nekem akkor sem jön be.
8, ez egyéni szociális probléma.
Nem az egész internet a te fenekedet akarja habosra nyalni 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!