Csináltam rizst, de ez van?
Figyelt kérdés
Tehát csináltam rizst, jó lett, sütni akartam hozzá fasírtot de a bolt már zárva én meg most vagyok éhes, ahogy párom is.
Van itthon gombánk, ilyen natures gold funghi gomba, erre gondoltam osszefozni a rizzsel.
Így hogy a rizs már meg van főzve, a gombát külön kell főzni? Arra van egy jó recept?
2022. júl. 12. 19:33
1/6 anonim válasza:
Gombát valami serpenyős receptként csinálnám, ahogyan pörköltbe is kerül, szaftosan.
4/6 anonim válasza:
Külön serpenyőben párold egy kicsit a gombát aztán keverd össze és főzd még egy picit.
5/6 anonim válasza:
csinálj pirított rizst, gombával is jó
6/6 anonim válasza:
Ha sok a gomba tudsz gombaporkoltet kesziteni, bar ahhoz kell tejfol. Rantott gomba? Vagy csak olajon megdinsztelsz zoldsegeket, a gombat, rautsz egy kis tojast, aztan beleforgatod a rizst. Kamu rizottot is szoktam csinalni igy, zoldsegeket dinsztelt hagyman megpiritok, pici paradicsom puret teszek hozza es vizet, majd hozza csapatom a zoldsegraguhoz a rizst. De tejszines gombas szoszocskat is csinalhatsz. Vagy csak parolsz hozza zoldseget es reszelt sajttal leszorod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!