Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kisgyerekként először hogy...

Kisgyerekként először hogy ízlett a tejbegríz? Ha nem ízlett, ídővel megszerettették veled?

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 14:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Anyum szerint sosem ettem meg, pedig készített gyakran, mindenféle állagúra, hogy hátha, mert tesóm imádta mindenhogyan.

Azóta sem szeretem, talán pont ezért eszembe sem jutott, hogy készítsek a gyerekeimnek. Mamák megpróbálták, de nekik sem ízlett, így azóta sem került fel a terítékre.

Mondjuk én a tejberizst sem ettem meg soha, nem szeretem ezeket az édes szmötyiket.

Egyedül a zabkása jön be, de azt is sós változatokban (nem rommá főzve) eszem csak meg (már felnőttként kezdtem kísérletezni vele), a gyerekeim nem szeretnek semmi ilyesmit. Nagyon nem vagyok édes szájú és akkor még diszkréten fogalmaztam, mindkét fiam ezt megörökölte tőlem, már ha lehet ilyet, én még a csokikat sem eszem meg, a nutellával meg valószínűleg vallatni lehetne, már ha egyszer megpróbálná valaki... Ez utóbbi azért jutott amúgy eszembe, mert unokatesóm lányai, nutellával eszik a tejbegrízt, eszem a szívüket.

2022. júl. 11. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!