Kisgyerekként először hogy ízlett a tejbegríz? Ha nem ízlett, ídővel megszerettették veled?
Anyum szerint sosem ettem meg, pedig készített gyakran, mindenféle állagúra, hogy hátha, mert tesóm imádta mindenhogyan.
Azóta sem szeretem, talán pont ezért eszembe sem jutott, hogy készítsek a gyerekeimnek. Mamák megpróbálták, de nekik sem ízlett, így azóta sem került fel a terítékre.
Mondjuk én a tejberizst sem ettem meg soha, nem szeretem ezeket az édes szmötyiket.
Egyedül a zabkása jön be, de azt is sós változatokban (nem rommá főzve) eszem csak meg (már felnőttként kezdtem kísérletezni vele), a gyerekeim nem szeretnek semmi ilyesmit. Nagyon nem vagyok édes szájú és akkor még diszkréten fogalmaztam, mindkét fiam ezt megörökölte tőlem, már ha lehet ilyet, én még a csokikat sem eszem meg, a nutellával meg valószínűleg vallatni lehetne, már ha egyszer megpróbálná valaki... Ez utóbbi azért jutott amúgy eszembe, mert unokatesóm lányai, nutellával eszik a tejbegrízt, eszem a szívüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!