A tejbegrízt, vagy a tejberizst szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 18:12
A kérdező szavazást indított:
Tejbegríz.
Tejberizs.
Mindkettőt egyformán.
73 szavazat
1/10 anonim válasza:
Egyiket sem annyira, de ha muszáj lenne választani, akkor inkább a tejbegríz. :D
2/10 anonim válasza:
Szia!
Nálam sem mindennaposak ezek az ételek, de én is a tejbe grízt kedvelem jobban.
3/10 anonim válasza:
Mind a kettot szeretem ... mondjuk a tejberizs egy kicsit melosabb, ha valoban jot akarsz csinalni :) Szoval tok mindegy nekem, mindkettot szeretem ... igaz egy kicsit jobban a palacsintat :DDD
4/10 anonim válasza:
Tejberizs jó szaftosan hidegen!
5/10 anonim válasza:
Tejberizst jobban szeretem!A rizs miatt jobban laktat! :)
6/10 anonim válasza:
Mindkettőt imádom, talán egy fokkal a grízt jobban.
7/10 anonim válasza:
Mindkettőt egyformán, bár nem "siman". A tejberizst vanília pudinggal készítem, a tejbegrízt pedig vajjal habosra keverem.
8/10 anonim válasza:
Külföldön élek, itt lehet kapni tejberizst készen, a tejtermékes pultban. Ez jóval fincsibb mint a házi tejberizs, tökéletes állag, és van mellé valami kompót is.
Ha otthoni verziója akkor tejbegríz, kakaóporral.
9/10 anonim válasza:
8!
Magyarországon is kapható tejberizs
10/10 anonim válasza:
9, Jó tudni.
Nem tudom, nem járok arra gyakran 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!