Hogyan készítik a tejbegrízt a szállodákban?
Figyelt kérdés
Sokszor szoktam lenni szállodákban, és ott olyan finom a tejbegríz. Hogy csinálják? mit raknak bele? van itt esetleg valaki aki hotelben dolgozik és tudja?2018. aug. 10. 18:28
1/5 anonim válasza:
jobb, ha nem tudod. Én biztos nem ennék belőle, de még a macskámnak sem adnám...
voltam nyári gyakorlaton pár helyen, meg ismerek egy cukrász családot, akikről tudom, hogy mit raknak bele
Inkább csináld meg otthon, nem bonyolult és hidd el, jobban jársz
Egyébként azért "ízlik" a szállodai, mert jó édesre csinálják
2/5 anonim válasza:
Nem tudom a szállodában hogyan csinálják, de én teszek bele egy csipet sót (nem is érezni, csak kihozza az ízeket), reszelt citromhéjat, vanillincukrot vagy vanília aromát és mivel mi szeretjük, ezért még előáztatott mazsolát.
Nem hiszem, hogy a szállodai finomabb lehet!:)
3/5 anonim válasza:
0.5 l tej, 0.5 l viz, 10 dkg griz es pici RAMA. A menzan a viztol lesz folyos: gondold el, nem engedhetik meg, hogy annyi tejet vegyenek- most az iskolakra gondolok - es igy a griz nem csomosodik ossze, a vajtol pedig lagyabb allaga lesz. En ezt kipeobaltam ugy irom.
4/5 anonim válasza:
Attol függ hol. Van ahol sok cukor, sok víz, pici tej, griz és vaj/margarin. De van, ahol tejszínnel főzik a grízt és rizst is!
5/5 anonim válasza:
Azt kihagytam, vanilin aroma, vanília kivonat vagy vanília. Egyes helyeken reszelt citros héj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!