Hogy kell úgy tejbegrízt főzni, hogy úgy folyjon mint a méz és miután kihűlt se dermedjen meg?
Figyelt kérdés
Mikor megfőzöm még jó és tényleg olyan az állaga mint a méznek, de mikor hűl egy kicsit egyből megdermed.2017. márc. 11. 07:49
1/4 anonim válasza:
Akkor főzd még hígabbra, azaz ugyanannyi tejbe még kevesebb búzadarát, vagy ugyanannyi búzadarához még több tejet... amikor a megfőzött búzadara hűl, közben még dagad, ezért lesz sűrűbb, mire kihűlt...
2/4 anonim válasza:
Így finomabb, és nem lesz kemény.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D mindkettő hasznos volt :D
2017. márc. 12. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!