Mi a kukoricadara? Ebből csinálunk tejbegrízt?
Valóban, ha búzadarát főzünk sűrűre a tejjel, akkor az a tejbegríz!
Ha kukorica darát főzünk össze a tejjel, akkor annak a neve már nem kukoricagríz, hanem puliszka!
Egyébként vettem (búzadara helyett) rizsdarát azért, hogy tejbegrízt abból, ... ég és föld az íze, másrészt viszont negyedannyi is elég belőle, mert sokkal szaporább.
A kukorica darát a puliszkán kívül még panírozáshoz, zsemlemorzsa helyett!! lehet használni!
bocsánat 3astól kérdezném-a rizsdara amit már próbáltál az most akkor jó vagy nem?
nagyon érdekelne.
kicsit tejberizs-ízeket lehet majd elvárni tőle?
nyilván az állaga nem olyan lesz de ha ízre igen-akkor ez egy nagyon jó valami...
A rizsdara nem rossz, csak meg kell szokni!
Arra vigyázz, hogy sokkal szaporább, tehát kb. fele annyit kell a forrásban levő tejbe tenni, én az első főzésnél ezzel rontottam el, ezért túl kemény, és ízre is túl tömény lett.
És ne felejts el bele vaníliás-cukrot, akármilyen ízesítést rakni, mert én ráadásul szűzen kezdtem enni! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!