Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kisgyerekként először hogy...

Kisgyerekként először hogy ízlett a tejbegríz? Ha nem ízlett, ídővel megszerettették veled?

Figyelt kérdés

2022. júl. 10. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem emlékszem rá.

De ha a gyerekemnek nem ízlene, nem erőltetném.

2022. júl. 10. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem soha nem ízlett, se gyerekként, se most.
2022. júl. 10. 14:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A legelsőre nem emlékszem, de amit anyukám készített, nem ízlett, mert sok grízt tett bele és mire ehetőre hűlt, szinte megszilárdult. Aztán rájöttem, hogy nagyon finom is tud lenni. A menzán jó hígra főzték, rászórták a cukros kakaót, ami beleolvadt és isteni íze volt.
2022. júl. 10. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, mikor ettem először, de biztosan ízlett, mert a mai napig szeretem felnőttként. Páromnak rendszeresen főzök, mert ő is :D

Azt mondjuk nem nagyon tudom értelmezni, hogy nem ízlett és “megszerettették” velem...Ha valami nem ízlik, akkor nem és kész, senki nem fogja lenyomni a torkomon. Mondjuk nem is volt nálunk divat az ilyen, annyi volt az elvárás, hogy mindent kóstoljak meg, mielőtt kijelenteném, hogy nekem nem tetszik. Ezzel egyet is értek, nem egyszer volt, hogy valami nem jött be látványra, akár szagra sem, de kiderült, hogy nagyon finom.

2022. júl. 10. 15:33
 5/11 A kérdező kommentje:

4

pl eggyel előtted megszerettették a válaszolóval végülis, bár nem tudatosan.

2022. júl. 10. 20:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Utáltam és most, 33 évesen is.
2022. júl. 10. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem, de csak úgy, ha jó hígra csinálta anyukám. Jó sok kakaóporral vagy tortabevonot reszeltem rá. Még most is szeretem:)
2022. júl. 10. 21:16
 8/11 anonim válasza:
100%
En szerettem. De valahogy mindog repetaztam es valahogy a masodik tanyer felenel mindig rosszul lettem tole. Mindig, mindenhol.
2022. júl. 10. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szerettem, és mindig alig vártam, hogy meghűljön annyira, hogy enni lehessen! Ezért mindig lapos tányérban adta az anyukám, hogy gyorsabban hűljön, és mondta, hogy a széléről egyem, ott hamarabb hűl.

Úgyhogy mindig körbe-körbe ettem.

A tesóm kakaóval, és mindig fahéjjal!

2022. júl. 11. 10:40
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig nem szerettem. Anyu mindig hígra főzte. Később kiderült, hogy én jéghidegen, vághatóra megszilárdulva szeretem. Azóta is, ha főzök, én csak másnap, lekvárral eszem.
2022. júl. 11. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!