Kisgyerekként először hogy ízlett a tejbegríz? Ha nem ízlett, ídővel megszerettették veled?
Nem emlékszem rá.
De ha a gyerekemnek nem ízlene, nem erőltetném.
Fogalmam sincs, mikor ettem először, de biztosan ízlett, mert a mai napig szeretem felnőttként. Páromnak rendszeresen főzök, mert ő is :D
Azt mondjuk nem nagyon tudom értelmezni, hogy nem ízlett és “megszerettették” velem...Ha valami nem ízlik, akkor nem és kész, senki nem fogja lenyomni a torkomon. Mondjuk nem is volt nálunk divat az ilyen, annyi volt az elvárás, hogy mindent kóstoljak meg, mielőtt kijelenteném, hogy nekem nem tetszik. Ezzel egyet is értek, nem egyszer volt, hogy valami nem jött be látványra, akár szagra sem, de kiderült, hogy nagyon finom.
4
pl eggyel előtted megszerettették a válaszolóval végülis, bár nem tudatosan.
Én nagyon szerettem, és mindig alig vártam, hogy meghűljön annyira, hogy enni lehessen! Ezért mindig lapos tányérban adta az anyukám, hogy gyorsabban hűljön, és mondta, hogy a széléről egyem, ott hamarabb hűl.
Úgyhogy mindig körbe-körbe ettem.
A tesóm kakaóval, és mindig fahéjjal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!