Hogy keményítsek a hamburger húspogácsán a sütéshez?
Figyelt kérdés
Van benne fűszer, de paprika nincs, darálthús, szalonna. Zsemlemorzsán gondolkozom, vagy kenyeren. Még fokhagymát esetleg de nélküle is jó.
Keményíteni akarom mert átfolyik a rácson.
2022. júl. 2. 18:15
11/12 anonim válasza:
"oldalanként fél perc "
Aha, egy forró serpenyőben oldalanként fél perc simán elég ahhoz egy darált húsnak, hogy ha egy vékonyabb húspogácsáról beszélünk, (átlagos "gyári méret") hogy pihentetés után belül simán átgőzölődjön.
plusz ha alapból szétesős a hús, serpenyőben ugyanúgy simán széthullik, ha nincs rendesen begyúrva, és kicsit zsírosabb.
12/12 A kérdező kommentje:
Úgy elrontottam ahogy lehet, spagetti lett belőle.
2022. júl. 3. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!