Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamburgerhústól lehet bajom?

Hamburgerhústól lehet bajom?

Figyelt kérdés

Itthon sütöttünk hamburgert, és hát már evés közben vettem észre, hogy az én húsom nem sült át igazán, a közepe erősen nyersespiros maradt, nem csak picit rózsaszín. Vszeg túl magas lehetett a hőfok, mert kívül szép kérgesre sült.

Nem mi kevertük be, ilyen vákuumcsomagolt előformázott pogácsa volt, amit sütni kell csak (nem a félkész gyorsfagyasztottra gondolok).


[link]


Szóval lehet ettől bajom? Végül is ugye marhahús, és a steakek is sokszor véresek... de azért nyilván ez nem egy angusmarha, csak egy aldis hús, kicsit aggódom, hiszen már jócskán ettem, mire észrevettem. Mire figyeljek, milyen gondot okozhat?


2022. ápr. 4. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne parazz ra, valoszinuleg semmi nem lesz. Attol hogy nem sult at rendesen, meg kapott hokezelest, es a bacik tobbsege 70-80 fokos maghomersekletnel is kipurcannak.
2022. ápr. 4. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz, higiénikus környezetben készülnek ezek a termékek, szigorú követelményeknek megfelelően, és az aldi azon boltok közé tartozik ahol figyelnek megfelelő hűtésre is a szállítási lánc során, hogy az ne szakadjon meg, illetve a tárolásra és értékesítésre is a törvényi kötelezettségtől is szigorúbb belső szabályaik vannak. Egyébként ugyan ez igaz a Lidlre is. Tehát teljes biztonsággal fogyaszthatók ezen, és más hasonló termékeik is akár véresen is.
2022. ápr. 4. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!