A gluténérzékenyek fogyaszthatnak hamburgerhúst?
Sajnos a legtöbben ott van az összetevők résznél a búzaliszt...
Ha mondjuk magas hústartalmút választok, abban kevesebb lesz a búzaliszt, vagy ez hülyeség?
A húsban valóban nincs, csak remélem tudod, hogy MINDEN hamburgerpogácsában vannak adalékanyagok és egyéb összetevők.
Tojás, zeller, ízfokozó, búzaliszt...
Olvass el egy összetevős listát.:)
Miért vennél ilyeneket? Veszel darált marhahúst és 2 perc alatt csinálsz belőle húspogácsát, abban nem lesz liszt.
Aki gluténérzékeny, annak mindegy, hogy "kevesebb"-e a liszt benne, mert NEM FOGYASZTHAT BÚZALISZTET, MÉG KIS MENNYISÉGBEN SEM.
Eszedbe ne jusson ilyeneket rakni egy gluténérzékeny elé....
Én mindig így csinálom, és nem érzem időigényesnek.
Összekavarászom a darált húst a fűszerekkel, gyorsan csinálok belőle x gombóckát, kilapítom őket, és mehetnek a serpenyőbe/grillre, nem idő igazából.
Az is jó ötlet, hogy egyszer csinálsz sokat, és lefagyasztod őket, akkor lesz "instant" húspogácsád, amiben nincsenek fölösleges dolgok.
#8
Én szívesen írnék, de csak darált hús és fűszerek (só, bors alapból, alkalmanként rakunk bele paprikát, fokhagymát vagy egyebet), az meg érzéssel... szóval leírhatatlan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!