Teutul kérdése:
Lisztérzékenyek (gluténérzékenyek) milyen liszteket fogyaszthatnak? Vagy miket nem? (ahogy egyszerűbb a válasz) A kenyér kérdést ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 14:04
1/4 anonim válasza:
Eszem: lenmagliszt, tökmagliszt, szezámliszt, gesztenyeliszt, rizsliszt, esetleg kukoricaliszt de azt nem szeretem
nem szem: búzaliszt, rozsliszt, zabliszt, és árpa sem, sehogy ezeket semmilyen formában.
Kenyeret nem eszem.
Szoktam sütni magamnak a fenti lisztekből ilyen lepényszerű dolgot, kenyér helyett azt fogyasztom.
Tehát valamilyen liszt, tojás, víz, szódabikarbóna, só.
A gesztenye és rizslisztből piskótát csinálok.
Engem nem fáraszt, szeretem csinálni. A bolti gluténmentesnél jobb és olcsóbb.
2/4 Ikonstar válasza:
Ha Facebookozol, akkor nézz be a Gluténmentes konyha és lisztérzékeny hétköznapok csoportba. Minden kérdésedre választ találsz.
3/4 anonim válasza:
Gluténmentes lisztekből lehet sütni péksüteményt, kenyeret, zsemlét stb. Ha nincs időm sütni, akkor rizsszeletet vagy dexit szoktam enni.
A bolti gm pékáruk szerintem rohadt drágák és ócskák is :(
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)
2014. febr. 16. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!