Gluténérzékenyek, tapasztaltátok, hogy külföldön sima lisztes ételt ettetek és nem jöttek elő a tünetek?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 20:24
1/3 anonim válasza:
Nem, mert értelmes ember nem kísérletezik, és attól mert nincsenek - még - tünetek, attól pusztul a bélboholy.
2/3 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok gluténérzékeny, de ha valaki utánaolvas, akkor számára nyilvánvalóvá válik, hogy a különböző búzafajták fehérje összetétele eltérő. Márpedig a klimatikus feltételek és az országonként eltérő búzafajták miatt a kérdésben leírt tapasztalat nem újdonság.
3/3 anonim válasza:
Én bevallom, az elején még itthon kísérleteztem. Volt, hogy megettem egy egész szelet pizzát, nem volt semmi bajom. Aztán legközelebb amikor a zsemle kockás levesből ettem 2decit, végig hánytam az éjszakát, durván görcsöltek a beleim. Utólag azt mondom, hogy ez kellett nekem, mert azóta legalább nem is kívánom az ilyen dolgokat, előtte viszont kínszenvedés volt a diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!