Mi a különbség a főző és habtejszin között? Többször figyeltem fel arra, hogy főetelekhez Habtejszint tesznek. Miért? Az nem inkább desszerteknek a tejszine? Ne lesz tőle édeskés egy foetel? Miért nem fozotejszin kell egy ebéd receptbe?
a habtejszín zsírtartalma sokkal magasabb
Habot csak magas zsírtartalmú tejszínből lehet csínálni
A főzéshez meg elég az alacsonyabb zsírtartalmú(olcsóbb) tejszín is
2 butaság!
A főzőtejszín egy csökkent minősegű cucc, telepakolva mesterséges sűrítőszerekkel.
Csakis normál teszínt használok minxenbe. 30-35% zsírtartalmú. Az az igazi.
Jól írja a #3!
A ft. fajlagosan drágább.
Csak is normális tejszínt szabad ételekbe is tenni.
Főzőtejszin nem.
A főzőtejszín nem tejszín. A habtejszín a minimum 3p szazalékos tejszín és azért nevezik igy mert habbá verhető. Valamire való helyen midnenhez azt használnak. Húshoz, tortába, mindenbe. Nálunk az éteremben nem is tartunk főzőtejszínt. Egyszwr valaki azt kért a kávejáhiz, nem tudtunk adni.
A fozotejszin egy 10 szazalekos zsirtartalmu valami, ami okcsobb ws konnyebben wloallithato es mivel sos etelekbwn kevesbe erezni ki a minosegkulonbseget a laikusoknak, elterjedt a hasznalata. De szerintwm soha swmmibw nem kene twnni.
Ew nem, a habtejszin nem edes
A habtejszín a tejszín. Mindig azt használd.
A főzőtejszín egy műanyag ipari hulladék. Kamuzások gyöngye. El kell felejteni és nem bedőlni az ilyen főzőtejszín, frissföl, reggeli ial és hasoló átveréseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!