Mi a különbség a fehér és a zöld spárga között?Melyiket nem kell hámozni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 12:14
2/7 anonim válasza:
Ha folyamatosan ráhúzzák a földet, akkor nem képződnek zöld színtestek.
3/7 anonim válasza:
A zöldnek a legalján kell kicsit hámozni kb ami pár centivel a föld fölött van.
A fehéret a spárga csúcsa aljától kb 3-4cm kell.Legfelül zsenge.
A fehér a föld alatt nő ha kihajt nem zöldspárga lesz de rosszabb lesz az osztályzása,az lila ledz.
4/7 anonim válasza:
Hogy mennyire kell hámozni, az nagyban függ attól is, hogy mennyire zsenge (általában minél véknyabb, annál zsengébb). A fehéret én nyersen eszem szendvicshez, a zöldet megpárolom, és ha nem fogy el hamarabb, megpirítom.
5/7 anonim válasza:
Egyiket se kell hámozni, mert törni kell mindkettőt. Ahol elpattan, onnantól jó, a maradék mehet például alaplébe, jus-be.
A zöldnek "zöldebb" íze van, köretnek, salátába, sütve a legjobb. A fehér gyengédebb ízű, az a valódi spárgaíz. Párolva az igazi, krémlevesnek szétfőzni pazarlás, hacsak nem direkt a legolcsóbbat használod hozzá.
6/7 anonim válasza:
A zöld sokkal egészségesebb, dehát a fehéret marketingolták meg így azt veszik... drágábban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!