Pendrive vs. Külső merevlemez. Mi a különbség köztük, és melyiken érdemesebb adatot (doksikat, képeket) tárolni?
Figyelt kérdés
Probáltam utánanézni, de nem sokra jutottam…. Köszi ha segítesz….:)2021. aug. 24. 10:35
1/3 anonim válasza:
A fizikai méret és az élettartam a különbség. Pendrive hamarabb adja meg magát tapasztalataim szerint. Ha kevés helyet foglalnak a dolgaid elég a pendrive, ha sok adatot kell tárolni ott a külső hdd. Ezen kívül ha felhőbe is feltöltöd amit szeretnél ott megmarad még akkor is ha a pendrive meg a hdd is tönkremegy.
2/3 anonim válasza:
Hát, az én tapasztalatom pont ellentétes, a pendrive nagyon sokáig bírja (van 20 éves máig működő is), külső HDD pedig halt már meg (volt amelyik 4 évet bírt). Ugye forgó alkatrészek vannak utóbbiban, míg pendriveban semmi sem mozog. Annyi szent hogy fontos adatot nem csak egy helyen kell tárolni, hanem legalább felhőszolgáltatónál is.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a segítségeteket! :)
2021. aug. 24. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!