Nyúlpörköltbe csirke hús?
Figyelt kérdés
Kicsit kevésnek találom a nyulat, ezért gondoltam teszek hozzá csirkecombot is, és úgy készítenék belőlük csirke - nyúlpaprikást. Ízre milyen lesz? Nem tartom hülyeségnek, de hátha mégsem túl jó ötlet...2022. jún. 21. 15:24
1/17 anonim válasza:
Én nem tennék. Inkább főznék külön csirkét is.
2/17 anonim válasza:
Rakd bele nyugodtan csak a csirkét kicsit később.
Mi baja lehet,nem bàntják egymást.
3/17 anonim válasza:
2: nem bántják... de konkrétan majdnem kihánytam, mikor sertéspörköltben szójakockák voltak belerejtve a suliban....
4/17 anonim válasza:
3. Az megint más. A szója csak a Vegánok kedvence
5/17 anonim válasza:
Én nem főzném egybe, mert két teljesen más ízvilág. Ha a nyulat kevesled pörköltnek akkor főzd meg vadasan krumpli vagy zsemlegombóccal.
7/17 anonim válasza:
A legfinomabb vaddisznó pörköltet, disznó csülök darabokkal szoktuk készíteni. Szerintem a nyúl meg a csirke is valami hasonló.
8/17 anonim válasza:
Nem olyan markáns ízű egyik sem, a pörkölt fűszerei százszor dominánsabbak, mint ezeknek a húsoknak az ízei.
Szerintem simán egybe főzhető, általános szabály, hogy ha nem teljesen hajmeresztő kombináció, akkor ezek a vegyes dolgok a legjobbak.
Akár húslevesnek, akár halászlének, akár egy tokánynak...
A csirkecombnak viszont 20-30 perc bőven elég, a nyúlnak ennél jóval több kell!
9/17 anonim válasza:
Persze, nyugodtan, Miért ne? Dehoghy fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!