Miért érzem büdösnek a csirke combot miközben sül?
Nem romlott, nyersen nem érzek szagot, befűszerezem, és elkezdem tepsiben sütni fólia alatt, és kb elmegy az átvágyam is.
Mire kész addigra megint jó az illata, de hányni tudnék sütés közben.
Más is érez így? Lassan ezért nem sütök csirkecombot, szárnyat, egészcsirkét.
Érdekes ha más süti, sose érzem büdösnek. Ti mivel fűszereztek? Van valami ötletetek?
Nem vagy terhes?
Bocsi, de nekem hihetelen, hogy te sütés közben érzel félig nyers "büdös" csirkeszagot?
A hús akkor kezd el csak illatozni, ha már átfővés közelében van. Onnan tudod, hogy már érnek az ízek, illatok, "sült" hús szagot érzel.
Az, hogy te sütés közben egy tök más szagot érzel, valszeg a te orrod hibája, mert amúgy nincs ilyen szag.
Ha mindig ezt érzed, talán nem voltál covidos? Terhesség? Új gyógyszer?
Az is lehet persze simán, hogy megundorodtál a csirke hústól. Tudom, hihetetlen, de valaki így lesz vega, egyik napról másikra kellemetlen lesz neki a hús szaga, esetleg íze, állaga.
Egyébként ha eddig nem sütőzacskóban csináltad, próbáld meg úgy. De ha nem megy, hagyjad. A végén valszeg már öklendezni fogsz a szagától ha ez így marad.
Megpróbálom sütőzacskóban. Terhes nem vagyok az fix, a betegségekre meg azért nem gondoltam mert már egy ideje ilyennek érzem.
Milyen fűszert használtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!