Szerintetek mit főzzek?
Figyelt kérdés
Vasárnap vendégeim jönnek, akik szinte csak csirkét esznek rizzsel, viszont én valami különlegeset szeretnék, hogy ne egy unalmas menü legyen. Valakinek van bevált receptje? 🤗2022. márc. 2. 00:17
3/17 anonim válasza:
Csirkét és rizst is fel tudod dobni
4/17 Isti22 válasza:
Végtelenek a lehetőségeid, keress valami egzotikus, rizses ételt. A hús mindegy, a csirke majdnem minden helyett jó. Legyen mondjuk ez:
5/17 anonim válasza:
Csirke és rizs:
-curry,
-nasi goreng
-coq au vin blanc
6/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Pásztor pite. Nekem például a kedvencem, ha szeretik a borsós ételeket, úgy főleg jó lesz.
9/17 anonim válasza:
Csirkemellet cukkinivel/gombával/brokkolival vagy mellé brokkolis rizst
10/17 anonim válasza:
Nekem is egy indiai csirke tikka jutott eszembe - de kérdés, hogy a kérdező vendégei egyáltalán megeszik-e az ilyen egzotikusabb kaját...
Hagyományos verzióban ajánlok még egy rizses töltött csirkét. Egész csirke hasüregét megtöltöd egy gazdag zöldséges rizskörettel: amiben van borsó, répa, kukorica, gomba, apróra vágott főttojás, esetleg még csirkemáj is. És megsütöd, mint egy grillcsirkét. Természetesen a rizs többi része sima köretként is mellé tehető - hiszen a csirkébe elég korlátozott mennyiségű rizs fér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!