A lángostészta eláll holnapig? Ha igen, hűtőbe tegyem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 13:01
1/5 anonim válasza:
Mindenképpen hűtőbe tedd, alaposan folpackba csomagolva, egy leheletnyi olajjal átkenheted.(könnyen kiszáradhat a felszíne) de még így is kelni fog picit.
Jóval sütés előtt vedd ki, előbb melegedjen fel szobahőmérsékletre, csak aztán gyúrd át, és keleszd a szokott módon.
2/5 anonim válasza:
én "kiadagolva" tettem hűtőbe, tálcán, folpackkal letakarva, vékonyan olajozva a tésztát. bedagasztottam, megkelt, aztán kigömbölygettem a tésztát, átsimogattam olajos kézzel, és letakartam a tálcán őket. így a hűtőben még 1x kelt a tészta. közvetlenül sütés előtt vettem ki az egész tálcát, és sütöttem mindet egy kis formázás/széthúzgálás után.
3/5 anonim válasza:
Gond nélkül eláll a hűtőben pár napot.
Csak rendesen csomagold be hogy ne tudjon kiszáradni.
4/5 anonim válasza:
Én zacskós lángost szoktam csinálni, 4-5 napig is jó, lehet, hogy tovább is, azt nem tudom :-)
5/5 anonim válasza:
Igen, tartsd hűtőbe és sose hagyd felmelegedni, csak sütes előtt, mert akkor túlkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!