Mitől büdös a lángostésztám?
Sziasztok!
A kérdés meglehetősen hülyén hangzik, nem találtam róla semmit neten. Az a gondom, hogy csináltam lángostésztát, de olyan boros szaga lett. Nyilván valami az élesztővel nem stimmel. Porélesztőt használtam a receptnek megfelelő mennyiségben. Rendesen felfuttattam, összegyúrtam a krumplival meg a liszttel. A fura szagán kívül még annyi volt feltűnő, hogy az összegyúrt tészta ragadósabb volt a kelleténél. Ugye addig kell gyúrni, amíg le nem jön az ember kezéről, de nekem egy óra után is ragadt még. Régen többször csináltam, és sikerült, nem volt soha semmi gond, de most már ez a második alkalom. Gondoltam, hogy az élesztő romlott, de másodszor, másik csomaggal kicsit fura, habár ugyanazt a fajtát használtam. Köszi a segítséget előre is!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!