Fagyasztott húst hülyeség főzéssel kiolvasztani?
Figyelt kérdés
[Tehát ha a fagyasztott husi belemegy egy fazék vízbe, ez rá a tűzhelyre, akkor felolvad és megfő?]2022. jún. 14. 15:12
11/20 anonim válasza:
A húst nem kell megmosni (ha nincs rajta látható kosz). Főzéskor/sütéskor elpusztulnak a kórokozók.
13/20 anonim válasza:
Dehogy hülyeség! Én is így főzök húslevest, egész tyúkból is. Szépen felenged a vízben és megfő.
14/20 anonim válasza:
12: akkor elárulhatnád, hogy mi szokott lenni a húson, ami nem kosz és nem kórokozó, de te le szoktad mosni
15/20 anonim válasza:
Pl tok, a bőr és a hús közötti nyálkás cucc, csontszilánk is lehet, vér... ízlések és pofonok...
Ha te nem mosod hát nem mosod. Nekem annyira mindegy
16/20 anonim válasza:
Eleve konyhakészen teszem el a húsokat - szeletelve, kockázva, darálva - és gond nélkül bedobom fagyosan az edénybe. Még soha nem volt gond az étel minőségével.
17/20 anonim válasza:
Ok akkor kosz helyett jobb megfogalmazás bármilyen dolog, amit nem szívesen látsz a húson.
18/20 anonim válasza:
2. Már csak az kérdés hogy mi számít kosznak, ha szerinted a csontszilánk nem az.
19/20 anonim válasza:
Kb. élvezhetetlen lesz. mert kívülről agyon fő, mire belül felenged. Fél kg. csirkemell meleg vízben 30 perc alatt kienged, utána bármit lehet kezdeni vele.
20/20 anonim válasza:
A fagyott nyers húst én szorosan nejlonzacskóba zárom és langyos vízbe állítom. Szép lassan kiolvad így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!