Fagyasztott húst hülyeség főzéssel kiolvasztani?
Figyelt kérdés
[Tehát ha a fagyasztott husi belemegy egy fazék vízbe, ez rá a tűzhelyre, akkor felolvad és megfő?]2022. jún. 14. 15:12
1/20 anonim válasza:
Igen, hülyeség. Belül fagyott marad, kívül szétmállóssá fő
2/20 anonim válasza:
Elobb felolvad aztan majd megfo.
3/20 anonim válasza:
Nyilvan nem 200fokra kell loni a gazt hanem alqcsonyabb hofokra, hogy "kimeletesen" melegitse eleinte.
4/20 anonim válasza:
Milyen? Egy darab disznó comb etyben? Kockázott hús? Csirkeszárny?
5/20 A kérdező kommentje:
csirkemell kb. fél kiló
2022. jún. 14. 15:23
6/20 anonim válasza:
Minden attól függ hogyan szeretnéd elkészíteni, de igen.
Van hogy atom fagyottan használom én is fel.
Persze nem lehet mindenre felhasználni így, vagy inkább úgy mondom hogy nagyon macerás pl rántott húsnak.
7/20 anonim válasza:
Én van hogy fagyottból csinálom a húslevest vagy a sültet, simán jó lesz! Lassan melegedjen át, akkor nem lesz fura az állaga!
8/20 anonim válasza:
5
Egyben? Darabolva?
Meg lett tisztítva mielőtt a fagyóba ment? Vagy fagyasztva vetted?
9/20 A kérdező kommentje:
Nyersen tettem el, nem szoktam lemosni
2022. jún. 14. 16:03
10/20 anonim válasza:
Pedig kellene. Semmiképp ne tedd igy fel főni. Olvasztás hideg vízben aztán mehet az edénybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!