A vadhústól meglehet halni?
Kaptunk szarvas combot, holnap akarjuk megfőzni bográcsba, ma összevágtam , betettem egy tálba abba tettem vizet, babérlevelet, hagymát sót borsot.
Mire figyeljünk holnap a főzésnél?
Azt olvastam mérgező a húsa , ha nem főtt meg jól
10: akkor rettegj! :-DDD
Mert ugye az a tuti, amiről a GYK-n kiírnak valamit...
Na további jó viccelődést! :-D
Helyesen: meg lehet halni.
És nem pedig "meglehet".
15: és...???
Ott van az origós cikkben is, hogy ritka...
+"Nem a fagyasztás öli meg a vadhúst, hanem a félelem
A fagyasztástól sokan ódzkodnak, és a friss hússal valóban jobb eredményeket lehet elérni, de a legnagyobb ellensége a vadlakomáknak mégis a rettegő fogyasztó. "A húst sokan akkor ölik meg amikor ettől, a jaj nyers ne maradjon félelemtől vezérelve kiszárítják, túlsütik az eleve alacsony zsírtartalmú hústalapanyagot, így az száraz, rágós és élvezhetetlen lesz. Akár frissen, akár a fagyasztást követően célszerű a vadhúsokat 1-2 napig pácolni, ezt követően nyugodtan szabadjára engedhetjük fantáziánkat süthetjük, főzhetjük - de csak a szükséges mértékig!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!