Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A vadhústól meglehet halni?

A vadhústól meglehet halni?

Figyelt kérdés

Kaptunk szarvas combot, holnap akarjuk megfőzni bográcsba, ma összevágtam , betettem egy tálba abba tettem vizet, babérlevelet, hagymát sót borsot.


Mire figyeljünk holnap a főzésnél?

Azt olvastam mérgező a húsa , ha nem főtt meg jól



2022. jún. 3. 13:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért taníthatnanak háztartási ismereteket.... Legalább általánosban.....
2022. jún. 3. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

10: akkor rettegj! :-DDD


Mert ugye az a tuti, amiről a GYK-n kiírnak valamit...


Na további jó viccelődést! :-D

2022. jún. 3. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/22 anonim ***** válasza:
84%

Helyesen: meg lehet halni.

És nem pedig "meglehet".

2022. jún. 3. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
12. Ezt az oldalt is lehetne jól használni. Csak nem olyan kérdésekkel amit egy kis józanésszel magad is megoldhatsz.
2022. jún. 3. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
2022. jún. 3. 13:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

15: és...???


Ott van az origós cikkben is, hogy ritka...

2022. jún. 3. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ezért 5 órán keresztül főzni fogjuk, nem akarunk ilyen férgeket elkapni
2022. jún. 3. 14:19
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
Te komolyan ennyire fogyatékos vagy?
2022. jún. 3. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha félrenyeled.
2022. jún. 3. 15:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

+"Nem a fagyasztás öli meg a vadhúst, hanem a félelem


A fagyasztástól sokan ódzkodnak, és a friss hússal valóban jobb eredményeket lehet elérni, de a legnagyobb ellensége a vadlakomáknak mégis a rettegő fogyasztó. "A húst sokan akkor ölik meg amikor ettől, a jaj nyers ne maradjon félelemtől vezérelve kiszárítják, túlsütik az eleve alacsony zsírtartalmú hústalapanyagot, így az száraz, rágós és élvezhetetlen lesz. Akár frissen, akár a fagyasztást követően célszerű a vadhúsokat 1-2 napig pácolni, ezt követően nyugodtan szabadjára engedhetjük fantáziánkat süthetjük, főzhetjük - de csak a szükséges mértékig!"


[link]

2022. jún. 3. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!