A vadhústól meglehet halni?
Figyelt kérdés
Kaptunk szarvas combot, holnap akarjuk megfőzni bográcsba, ma összevágtam , betettem egy tálba abba tettem vizet, babérlevelet, hagymát sót borsot.
Mire figyeljünk holnap a főzésnél?
Azt olvastam mérgező a húsa , ha nem főtt meg jól
2022. jún. 3. 13:00
1/22 anonim válasza:
Akkor főzd meg jól, úgy nem halsz meg , és még finomabb is, mint nyersen .
2/22 anonim válasza:
Miiii....?? hol hallottál ilyesmit hogy mérgező???
3/22 anonim válasza:
4/22 anonim válasza:
A meglehet az valami teljesen mást jelent, mint a “lehet + meghalni”.
Főzd sokáig, a vadhús általában lassan puhul, addig lesz időd tanulmányozni a magyarkönyvet.
5/22 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg, a vadhús sokkal egészségesebb a tenyésztett állatok húsánál, mivel a vad a természetben csak természetes táplálékokat eszik, a tenyésztett állatok nagy részét meg injekciózzák és tömik mindenféle mesterséges, génkezelt tápanyaggal, hogy minél rövidebb idő alatt és minél olcsóbban a lehető legnagyobbra nőjenek. Úgyhogy igazából sokkal több okod lenne félni a tenyésztett állatok húsától, mint a vadállatokétól.
6/22 anonim válasza:
Meghalni talán nem, de mintha valahol azt olvastam volna hogy telelehetnek különböző férgekkel.
8/22 anonim válasza:
Igen, meg lehet halni, életveszély ha egy 200 kilós szarvas vagy egy 80 kilós vaddisznó szalad feléd.
9/22 anonim válasza:
6: egyérszt az csak a vaddisznó esetén merülhet fel, másrészt annak sincs túl sok esélye..
Olvasnivaló
10/22 anonim válasza:
De igen, tele van férgekkel, főleg a bőre alatt.
Volt is itt róla kérdés kiirva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!